Una escola oberta al mòn

divendres, 25 d’abril del 2008



Què hem aprés en aquesta activitat?

La realització d'aquesta tasca ens ha resultat un poc complicada pel fet de no haver realitzat mai una feina així. Els aprenentatges que aquesta tasca ens ha proporcionat són molt diversos.

En primer lloc, mitjançant la lectura dels articles, hem aprés continguts sobre el software lliure. Açò ens ha servit per saber més coses sobre aquest tema. A més a més, hem pogut comprovar els avantatges que ens proporciona no sols com a usuaris privats sinó també utilitzant-lo a l'escola.

Per tal de fer la presentació, el que més ens ha costat ha sigut triar les imatges i fer el muntatge ja que es tractava de que siguera impactant. Havíem de tindre molta cura a l'hora d'ubicar les paraules en la imatge per tal de que ressaltés la imatge però també les paraules.

Pujar la presentació a la Internet no ens ha resultat gaire complicat, la veritat és que en la pàgina t'ho indica prou bé.

Pel que fa el tema del àudio, ens hem familiaritzat amb el Audacity, ja que encara que coneixíem de la seua existència, no sabíem ben bé com funcionava. Això ha sigut una de les coses que més ens ha costat perquè adjuntar la cançó amb la veu ens ha dut molt de temps tal volta perquè no ho havíem fet mai abans i hem tingut que dedicar-li una bona estona.

D'altra banda, sincronitzar la presentació amb el só també ens ha costat, perquè ens sortia un missatge d'error i no ens era possible enllaçar-ho. Al final ho hem aconseguit, en part perquè vam entrar al fòrum i vam trobar respostes de gent que tenia el mateix problema que nosaltres.

Vam pensar d'enviar un correu a un dels participants que resolia el dubte al fòrum, però com que no ens va contestar i no podíem esperar tant de temps la resposta, vam decidir preguntar-ho a un company que sabia el funcionament del Slideshare i nomes era un problema al copiar l'enllaç.

Per finalitzar cal dir que, encara que aquesta activitat ha sigut la que més ens ha costat fer fins ara, ha valgut la pena realitzar-la.

Ha sigut un repte per a nosaltres, en el que hem aprés coses que pensàvem que eren quasi impossibles. Per tant, hem aplegat a la conclusió que dedicant temps i esforç es pot arribar a aconseguir tot allò que et proposes i que la Internet és un mitjà d'ajuda del qual disposem per poder dur a terme qualsevol tasca.

A continuació hem afegit la conversació que hem fet al fòrum per a solucionar el nostre problema.