Reflexió sobre el què he aprés amb la creació del blog...

dijous, 21 de febrer del 2008

Hola a tothom!
Com he afirmat en l'anterior entrada, l'experiència de crear un blog no ha sigut nova per a mi, però amb aquesta activitat he aprés nous conceptes i altres maneres d'utilitzar un blog.
En primer lloc, m'agradaria destacar la qualitat dels blogs premiats, els he visitat i he gaudit llegint posts i mirant imatges, fotos, presentacions i videos d'experiències, de propostes, de plantejaments didàctics, de recursos educatius, etc.
Amb la resta de recursos de l'Aula Virtual de l'assignatura respecte als blogs he aprés nous conceptes de manera teòrica.
I, finalment, durant la creació del blog, he anat experimentant i posant a la pràctica els conceptes anteriors: he posat un video d'un clip del grup de Rock Català "Els Pets" de la cançó "Vespre", també he afegit una secció de notícies que hi ha a la web sobre aspectes relacionats amb Educació, Noves Tecnologies i la nostra universitat, he afegit i suprimit fotos, he editat el blog canviant els colors, els tipus de llegres, la grandària... També he afegit una imatge darrere de la capçalera del blog, la imatge mostra el meu ull esquerre tres vegades i mitja XD; he escollit aquesta foto perquè és una metàfora del que espere que siga aquest blog... una mirada...
Després de totes aquestes exploracions, escric aquest post per a reflexionar sobre aquesta activitat i, no puc acabar sense afirmar que, com a futurs ensenyants hem d'aprendre moltes coses... i una d'elles és a utilitzar tots els recursos que puguem aprofitar per a l'ensenyament. Cada dia aparèixen novetats en l'àmbit de les noves tecnologies i... ja sé que aquests canvis no es produeixen al mateix ritme a les aules, però no hem de ser pesimistes i, poc a poc, anar aportant granets de sorra per aconseguir el que volem...
Continuaré soriejant tot el que es pot fer en aquest tipus de blog!
Bones festes i fins aviat!!