Festa de Benvinguda de la UJI i Viatge Alternatiu!

divendres, 24 d’octubre de 2008

Hola a tothom!

Des de dilluns, a la Universitat Jaume I, ha tingut lloc la Festa de Benvinguda d'aquest curs 08/09! Amb un programa ple d'activitats per a tots els gustos (Fira Alternativa, monòlegs, campionats, cinema, etc. ) tot l'estudiantat ha passat una setmana d'allò més bé! Des d'ací, dono les gràcies al Consell d'Estudiants per l'organització.
Aquesta nit serà la FESTA de la UJI! Esperem disfrutar de la música (ve Tequila!), de la bona companyia i que el temps ens acompanye!

D'altra banda, m'agradaria explicar una idea que fa un bon temps que m'anava pel cap però que aquesta setmana s'ha començat a expandir!

Com a alternativa als "típics viatges de final de carrera" com: Punta Cana, Creuer pel Mediterràni, etc. havia pensat la possibilitat de fer un
Viatge Alternatiu en el qual es visitaren diverses escoles innovadores en diversos àmbits i al mateix temps es fèra turisme i festa, perquè no?

La veritat és que la idea em va vindre d'un comentari de Paco Gimeno, professor del curs passat de Didàctica General. Gràcies, Paco!

Doncs això! Aquesta setmana vaig començar a comentar aquest Viatge Alternatiu a algunes companyes i vaig notar un gran suport i ganes de a dur-lo endavant! Així que ho comunicàrem a tota la classe i, si tot va bé, es farà!! ;)

Ja aniré explicant com va l'organització!

Bon cap de setmana!

4 comentaris:

Dani

25 d’octubre de 2008 a les 15:15
Permalink this comment

1

ha dit...

Nosaltres ja fem això, els enginyers geòlegs fem un viatge per tot l'estat visitant coses interessants (bàsicament obres). D'esta manera combinem formació i festa. A més, al haver una component formativa, l'universitat col·labora en el viatge.

irakolvenik

26 d’octubre de 2008 a les 19:09
Permalink this comment

1

ha dit...

Em sembla una iniciativa genial i molt recomanable! A mi també m'agradaria organitzar alguna cosa semblant... encara que no estic segura del suport que rebria (imagino que poc). T'animo a continuar amb la teva idea i dur-la endavant!!

Aurora

26 d’octubre de 2008 a les 19:39
Permalink this comment

1

ha dit...

Gràcies a tots dos!

Cat

28 d’octubre de 2008 a les 18:09
Permalink this comment

1

ha dit...

ei aurora!
Quin canvi de look al bloc! Avui he vist que vas deixar un comentari al bloc de la meva escola jeje m'ha fet gràcia!
El tenim un pèl abandonat, hem de penjar-hi tot de coses que anem fent, però el temps se'ns menja!

Bona idea lu del viatge... a veure què tal!!

apali!

Cat