Comentari: Un nen de la Prehistòria

dimecres, 7 de maig del 2008

Hola a tothom!!

Arran del treball de la creació d'un SlideCast sobre el Software Lliure a l'escola i la recomanació d'Issuu a l'Aula Virtual per Jordi Adell, vam pensar adaptar tots aquests recursos que ens ofereixen les Noves Tecnologies a la Unitat Didàctica del Neolític de l'assignatura Didàctica de les Ciències Socials.

Per a l'SlideCast hem utilitzat l'Impress, l'Audacity, Mediamax i SlideShare. Tot açò amb menys dificultats que amb el treball del Software Lliure.
També m'agradaria destacar que amb Issuu no hem tingut gaires problemes! Us invitem a utilitzar-lo, és molt fàcil!

D'aquesta manera hem creat 3 versions del treball:
- La de SlideShare combina imatge i so
- La d'Issuu I només conté les imatges
- La d'Issuu II mescla les imatges i el text

Per últim, ens agradaria destacar que les imatges que apareixen són d'un recurs que hem creat nosaltres amb diversos materials, es tracta d'un poblat del Neolític en miniatura.

Salut!

2 comentaris:

Unknown

8 de maig del 2008, a les 20:41
Permalink this comment

1

ha dit...

M'ha encantat la idea!! Està genial, de veres. S'ho heu currat moltíssim. Ara la veu del xiquet... jijiji... ja pillaré jo a ixe xiquet per banda.
Besets

Aprenent de mestra

11 de maig del 2008, a les 1:59
Permalink this comment

1

ha dit...

eei!!
gràcies pel comentari! Va bé i anima saber que agraden les coses!! I per part teva suposo que sempre va bé anar veient i apuntant noves idees!! La uni només és el començament!

Quin curs fas? Molta sort amb els examens! i a veure si aviat et veiem per les aules.

M'ha encantat això del conte aquest. A la ZER fem una cosa similar, però ens ho compliquem bastant més (bufff... feina i més feina) però hi participen més els nens.
M'apunto la idea :)

Apa, sort i ens veiem :)